پر طاوس

فرهنگ فارسی

( اسم ) نوعی شیرینی . طرز تهیه.- یک کیلو و نیم شکر را مانند شربت جوشانده و بقوام آورده همینکه بسفتی خمیر سنگک شد نیم کیلو مغز پست. بو داده و خرد کرده بان علاوه کرده قدری گلاب زده خوب بهم مخلوط کنند. سپس کف سینی را مغز پست. ساییده ریخته مایه را روی آن میریزند و با قاشق چرب یا یاوردن. چرب پهن کنند.بعد دو ملاقه شربت قوام آمده را روی آن میریزند و مغز پست. درشت روی آن می پاشند و پس از سرد شدن بشکل لوزی میبرند .

پیشنهاد کاربران

پرطاووس نماد مادر است یعنی پرطاووس را مادر میخوانیم

بپرس