پذیرایی فرانسوی
فرهنگستان زبان و ادب
پیشنهاد کاربران
سلام در سرویس فرانسوی غذا در قبل از ورود مهمان به میز به صورت منوی تشریفات تسلیم سراشپز و سر گارسون میگردد تا ظروف مورد نظر مطابق همان غذا بر ای مهمان گذاشته شود اشربه اولین مواد خوردنی بر روی میز است و از سمت راست سرو میگردد سوپها از سمت چپ و نحوه ی پذیرایی موافق با دستور صاحب میهمانی صورت میپذیرد در غی این صورت بعد از رعایت جنس و سن . موافق عقربه های ساعت و با در نظر گرفتن امنیت میز برای مهمان سرو میگردد در این نوع سرویس بعد از میل نمودن هر غذا ظرف ان از مقابل مهمان برداشته شده و نوبت به پارت بعدی میرسد
... [مشاهده متن کامل]
باتشکر
... [مشاهده متن کامل]
باتشکر