پذیرایی فرانسوی

فرهنگستان زبان و ادب

{French service} [گردشگری و جهانگردی] شیوه ای از پذیرایی که در آن پیش خدمت غذا را از سمت چپ به مهمانان تعارف می کند تا آنها خودشان بردارند

پیشنهاد کاربران

سلام در سرویس فرانسوی غذا در قبل از ورود مهمان به میز به صورت منوی تشریفات تسلیم سراشپز و سر گارسون میگردد تا ظروف مورد نظر مطابق همان غذا بر ای مهمان گذاشته شود اشربه اولین مواد خوردنی بر روی میز است و از سمت راست سرو میگردد سوپها از سمت چپ و نحوه ی پذیرایی موافق با دستور صاحب میهمانی صورت میپذیرد در غی این صورت بعد از رعایت جنس و سن . موافق عقربه های ساعت و با در نظر گرفتن امنیت میز برای مهمان سرو میگردد در این نوع سرویس بعد از میل نمودن هر غذا ظرف ان از مقابل مهمان برداشته شده و نوبت به پارت بعدی میرسد
...
[مشاهده متن کامل]

باتشکر

بپرس