پخش مواد غذایی

دانشنامه عمومی

پخش مواد غذایی، ( به انگلیسی: Food distribution ) گونه ای از پخش کالا است، که شامل روش انتقال و ترابری فرآورده های غذایی و نوشیدنی ها، از نقطه ای به نقطه دیگر، با توجه به گونه مواد موردنظر می باشد.
مهم ترین عامل در تغذیه عمومی، مدل پخش آن مواد غذایی است، که اگر استانداردهای اولیه در ترابری آن ها رعایت نشود، به بیماری و سوءتغذیه در مصرف کنندگان می انجامد و در حجم انبوه ممکن است، باعث ایجاد قحطی گردد. [ ۱] [ ۲] [ ۳] [ ۴] [ ۵] [ ۶]
پخش مواد غذایی، نیازمند وجود سه بخش اصلی می باشد، که عبارتند از:
زیرساخت های ترابری، شامل: جاده ها، وسایل نقلیه، ترابری ریلی، فرودگاه و بنادر.
• فناوری جابجایی محصولات غذایی، مقررات و استانداردهای موردنظر محصول مانند نگاه داشتن در یخچال، ذخیره سازی و انبارداری.
• منابع کافی و تأمین لجستیکی، براساس نیاز و تقاضا.
عکس پخش مواد غذایی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس