پخالی ( گرجی: ფხალი ) یک غذای سنتی گرجستانی است که مخلوطی از سبزیجات خرد شده، ساخته شده از کلم، بادمجان، اسفناج، لوبیا، چغندر و همراه با گردو چرخ شده، سرکه، پیاز، سیر و سبزی است. پخالی را مخالی نیز می نامند. ماده اصلی تولید پخالی، سس گردوی خرد شده است. در رستوران های گرجی، پخالی معمولاً در سه نوع پخالی اسفناج، پخالی چغندر و پخالی لوبیای سفید سرو می شود. [ ۱] [ ۲] [ ۳] [ ۴] [ ۵] [ ۶] [ ۷]
کاتمیس مخالی یا مخالی مرغ نوعی پخالی محلی و سنتی است. در این نوع پخالی مرغ پخته شده و سپس خرد می شود و به همراه آب مرغ ترکیب می شود؛ سپس گیاهان خردشده افزوده شده و مخلوط به مدت ۳ تا ۵ ساعت سرد می شود. بافت آن مانند رب است. پخالی را به طور کلی با کاهو و دانه های انار سرو می کنند. [ ۶] [ ۸]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفکاتمیس مخالی یا مخالی مرغ نوعی پخالی محلی و سنتی است. در این نوع پخالی مرغ پخته شده و سپس خرد می شود و به همراه آب مرغ ترکیب می شود؛ سپس گیاهان خردشده افزوده شده و مخلوط به مدت ۳ تا ۵ ساعت سرد می شود. بافت آن مانند رب است. پخالی را به طور کلی با کاهو و دانه های انار سرو می کنند. [ ۶] [ ۸]
wiki: پخالی