پُتاژ ( به انگلیسی: Potage ) یک نوع سوپ غلیظ و مغذی است که بهتر است در وعدهٔ ناهار از آن استفاده شود. تاریخچه پخت این سوپ به قرون وسطی در فرانسه برمی گردد. [ ۱] در انواع پتاژ، معمولاً از موادی همچون آرد، سبوس، خامه، زرده تخم مرغ و پوره ی حبوبات و گاهی از دو سه مورد به صورت همزمان، برای غلیظتر شدن سوپ استفاده می شود.
پتاژ ها به طور کلی به سه دسته تقسیم می شوند: پتاژ هایی که کمی رقیق هستند و به آنها کنسومه می گویند. پتاژ هایی که غلظت آنها بوسیلهٔ پورهٔ حبوبات یا سبزی های خرد شده تأمین می شود و نوع اسم آنها با نام پوره یا سبزی تغییر می کند و پتاژ هایی که به وسیله سبزی صاف کرده یا سس سفید به آن غلظت می دهند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفپتاژ ها به طور کلی به سه دسته تقسیم می شوند: پتاژ هایی که کمی رقیق هستند و به آنها کنسومه می گویند. پتاژ هایی که غلظت آنها بوسیلهٔ پورهٔ حبوبات یا سبزی های خرد شده تأمین می شود و نوع اسم آنها با نام پوره یا سبزی تغییر می کند و پتاژ هایی که به وسیله سبزی صاف کرده یا سس سفید به آن غلظت می دهند.

wiki: پتاژ