پایه سوپ

دانشنامه عمومی

پایۀ سوپ[ ۱] یا عصاره یا استاک آب صاف نشدۀ حاصل از جوشاندن گوشت مرغ یا گوشت گاو است.
پایه سوپ را معمولاً از طریق آب پز کردن مخلوطی از هویج و کرفس و پیاز[ ۲] و سبزی های معطر به همراه گوشت گاو، گوشت گوساله، یا استخوان مرغ تهیه می کنند. گاه نیز به جای این گوشت ها، میگو و سبزیجات استفاده می شود.
عصاره، استاک ( انگلیسی: Stock ) یک مایع طعم دار آماده است که به عنوان پایه بسیاری از غذاها به خصوص سوپ و سس بکار برده می شود.
عکس پایه سوپعکس پایه سوپ
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس