پای گوجه فرنگی ترنتون

دانشنامه عمومی

پای گوجه فرنگی ترنتون[ ۱] یا پای گوجه فرنگی نیوجرسی[ ۲] نوعی پای گوجه فرنگی ایتالیایی دایره ای با پوسته نازک است که در اوایل قرن بیستم در ترنتون، نیوجرسی، ایالات متحده ایجاد شد که در آن ابتدا پنیر و سایر تاپینگ ها سپس سس را اضافه می کنند. [ ۳]
تمایز بین پیتزا و پای گوجه فرنگی ترنتون در مراحل تهیه پای است. برخلاف پای گوجه فرنگی ایتالیایی مربعی ضخیم تر، پای گوجه فرنگی ترنتون اغلب دایره ای است، از انواع پوسته نازک و شامل پنیر است. در این سبک پای گوجه فرنگی، ابتدا موزارلا و رویه ها روی پای قرار می گیرند و سپس سس گوجه فرنگی روی آن قرار می گیرد. [ ۴]
پای گوجه فرنگی جو ( اکنون منحل شده ) ، که در سال ۱۹۱۰ افتتاح شد، اولین پای گوجه فرنگی به سبک ترنتون بود. [ ۵] پای گوجه فرنگی پاپا، که صاحبش این حرفه را در جوز آموخت، دو سال بعد در سال ۱۹۱۲ افتتاح شد. [ ۶]
منطقه ترنتون خانه دو رستوران پای گوجه فرنگی نیوجرسی است که در حال حاضر در ایالات متحده فعالیت می کنند، پاپا و دی لورنزو. پای گوجه فرنگی ترنتون در سراسر منطقه گسترش یافته است. [ ۷] در سال ۱۹۹۱، پالرمو در بوردنتاون، نیوجرسی افتتاح شد. در سپتامبر ۲۰۱۷، Classico Tomato Pies در غرب ویندزور افتتاح شد و برنده بهترین پای گوجه فرنگی ترنتون توسط Bridgewater Courier News شد. [ ۸] [ ۹]
عکس پای گوجه فرنگی ترنتونعکس پای گوجه فرنگی ترنتون
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس