پای ظرفی

دانشنامه عمومی

پای ظَرفی ( به انگلیسی: Pot pie ) از مواد تشکیل دهندهٔ پای گوشت درست شده و در یک ظرف پخته می شود، از این رو بنام پای ظرفی است. معمولاً از رشته فرنگی مربع مسطح و مواد تشکیل دهندهٔ دیگر مانند گوشت و سبزیجات تشکیل شده است. گوشت مرغ یک نوع رایج است. این پای معمولاً به عنوان یک غذای اصلی سرو می شود.
عکس پای ظرفی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس