پای سیب

دانشنامه عمومی

پای سیب یا تارت سیب ( به انگلیسی: Apple pie ) یکی از انواع پای های میوه است که مادهٔ اصلی آن سیب است. در بعضی از انواع آن ممکن است خامهٔ زده شده یا بستنی بر روی آن قرار بگیرد. خمیر این شیرینی به طور معمول از دو قسمت تشکیل شده، قسمت زیرین به صورت یک پارچه است و معمولاً در قسمت بالایی آن نوارهای باریک قرار دارد.
عکس پای سیبعکس پای سیب
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس