پای استیک و صدف

دانشنامه عمومی

پای استیک و صدف که به نام پای گوشت گاو و صدف نیز شناخته می شود یک غذای سنتی ویکتوریایی[ ۱] انگلیسی است. [ ۲] [ ۳] در استرالیا و نیوزلند نیز رایج است. در ایرلند، توسط خانه Ballymaloe، [ ۴] و به عنوان یک غذای کلاسیک از مدرسه آشپزی Ballymaloe تهیه شده است. [ ۵] در ایالات متحده، این یک غذای منطقه ای در نورفولک، ویرجینیا است. [ نیازمند منبع] در آنجا می توان از گردن، پهلو، گرد یا کفل استفاده کرد. در فر هلندی آماده می شود و در آنجا به آرامی پخته می شود تا ژلاتینی شود. [ ۶] در نیوزیلند، استیک و پای صدف ممکن است با صدف بلوف درست شود. ممکن است با آلو نیز درست شود. [ ۷] [ ۸] این غذا توسط ریک استاین با استفاده از آبجو گینس تهیه شده است.
عکس پای استیک و صدف
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس