پای استیک و صدف که به نام پای گوشت گاو و صدف نیز شناخته می شود یک غذای سنتی ویکتوریایی[ ۱] انگلیسی است. [ ۲] [ ۳] در استرالیا و نیوزلند نیز رایج است. در ایرلند، توسط خانه Ballymaloe، [ ۴] و به عنوان یک غذای کلاسیک از مدرسه آشپزی Ballymaloe تهیه شده است. [ ۵] در ایالات متحده، این یک غذای منطقه ای در نورفولک، ویرجینیا است. [ نیازمند منبع] در آنجا می توان از گردن، پهلو، گرد یا کفل استفاده کرد. در فر هلندی آماده می شود و در آنجا به آرامی پخته می شود تا ژلاتینی شود. [ ۶] در نیوزیلند، استیک و پای صدف ممکن است با صدف بلوف درست شود. ممکن است با آلو نیز درست شود. [ ۷] [ ۸] این غذا توسط ریک استاین با استفاده از آبجو گینس تهیه شده است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: پای استیک و صدف