پاپاردله

دانشنامه عمومی

پاپاردله ( به ایتالیایی:  ؛ مفرد: pappardella؛ از فعل pappare، به معنی قورت دادن، بلعیدن ) به رشته های پاستای بزرگ، بسیار پهن و صاف می گویند، [ ۱] شبیه فتوچینی منتها پهن تر. پاپاردله از مناطق مرکزی ایتالیا به ویژه توسکانی می آید. [ ۲] عرض آن ۲ تا ۳سانتی است و ممکن است لبه های چین خورده یا صاف داشته باشد. در خمیر آن معمولاً تخم مرغ استفاده می کنند و اغلب با سس های پرمایه و غلیظ سرو می شود. [ ۳]
عکس پاپاردلهعکس پاپاردلهعکس پاپاردلهعکس پاپاردله
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس