پاپادزولز نوعی غذای سنتی از شبه جزیره یوکاتان است که توسط مایاها تهیه می شد و در آن از تورتیلا، مخصوصاً ذرت خوابیده در سس دانه کدو، تهیه می شود. در داخل تورتیلا تخم مرغ پخته هم قرار داده سپس آن را می پیچند و در سس گوجه فرنگی قرار می دهند.
... [مشاهده متن کامل]
امروزه در تهیه آن عصاره نارنج یا روغن کدو هم استفاده می شود. عجیب است که مایاها بدون تکنولوژی امروز این غذا را تهیه کرده اند.
گفته شده است آن ها توان تولید انواع مختلف روغن داشتند.
از انجاییکه معنای نام این غذا ، ( غذای پادشاهان ) است بنابراین استعمارگران اسپانیایی که مایاها را شکست می دادند این غذا را امتحان می کردند.
در روایتی دیگر آمده که این غذا واژه مایایی است و از ترکیب کلمات غذا و عشق به وجود آمده است.
... [مشاهده متن کامل]
امروزه در تهیه آن عصاره نارنج یا روغن کدو هم استفاده می شود. عجیب است که مایاها بدون تکنولوژی امروز این غذا را تهیه کرده اند.
گفته شده است آن ها توان تولید انواع مختلف روغن داشتند.
از انجاییکه معنای نام این غذا ، ( غذای پادشاهان ) است بنابراین استعمارگران اسپانیایی که مایاها را شکست می دادند این غذا را امتحان می کردند.
در روایتی دیگر آمده که این غذا واژه مایایی است و از ترکیب کلمات غذا و عشق به وجود آمده است.