پاپئین

دانشنامه عمومی

پاپئین ( انگلیسی: Papain ) آنزیم پروتئینی است که در میوه های پاپایا و پاپایا کوهی موجود می باشد.
پادتن ها توسط پاپئین به سه قسمت تقسیم می شوند. دو قطعه Fab با وزن ۵۰ کیلو دالتون ، و یک قطعه FC یا وزن ۵۰ کیلو دالتون. پس از تاثیر پاپئین، پادتن توانایی آگلوتینه شدن، اپسونین و لیز را از دست می دهند.
عکس پاپئین
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس