پاندانوس آماریلیفولیوس. پاندانوس آماریلیفولیوس ( نام علمی: Pandanus amaryllifolius ) گیاهی است از سردهٔ کادی ها. پاندانوس آماریلیفولیوس به طور گسترده ای به عنوان یک طعم دهنده در پخت وپز در جنوب شرقی آسیا استفاده می شود و علت طعم ویژه این گیاه وجود پروتئین ۲ - استیل - ۱ - پیررولین ( به انگلیسی: Protein 2 - Acetyl - 1 - pyrroline ) در این گیاه می باشد. این گیاه در طبیعت نادر است، اما به طور گسترده ای کشت می شود. این، گیاه سبز دارای برگ های بلند و باریک عمودی و تیغه مانند و ریشه هوایی چوبی است. این گیاه توانایی باروری ندارد و گل بر روی آن به ندرت رشد می کند، بنابراین این گیاه توسط قلمه زنی تکثیر و کشت می شود. پاندانوس آماریلیفولیوس به شکل پودر شده برگ آن اغلب در آسیا و در مناطقی چون بنگلادش برای طعم و عطر بخشیدن به خوراک هایی چون بریانی و پلو استفاده می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: پاندانوس آماریلیفولیوس