پاستیل نوعی شیرینی کوچک و لاستیکی مانند می باشند. انواع اصلی و قدیمی پاستیل ها از شکر، شربت گلوکز، طعم دهنده ها، رنگ های خوراکی و ژلاتین ساخته شده اند. به کارگیری ژلاتین در ساخت و تولید پاستیل باعث می شود که به پاستیل حالت ژله ای بدهد و هنگام خوردن در دهان آب شود و باعث چسبناکی آن شود. [ ۱] [ ۲]
استفاده ژلاتین نامناسب که از حیوانات با ذبح غیر اسلامی تهیه شده باشد، میتواند این محصولات را برای استفاده توسط مسلمین حرام کند، لذا با توجه به محبوبیت بازار فروش این محصولات کشورهای مسلمان از جمله ایران و اندونزی در تولید این محصول از پیشرفته ترین کشورها هستند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاستفاده ژلاتین نامناسب که از حیوانات با ذبح غیر اسلامی تهیه شده باشد، میتواند این محصولات را برای استفاده توسط مسلمین حرام کند، لذا با توجه به محبوبیت بازار فروش این محصولات کشورهای مسلمان از جمله ایران و اندونزی در تولید این محصول از پیشرفته ترین کشورها هستند.
wiki: پاستیل