واژه ای است رایج در میان عتیقه شناسان که در مورد ظروف لعابی بکار می رود.
لعاب ظرف های قدیمی در اثر ماندن در زیر خاک نقره فام می شود , که به اصطلاح میگویند لعاب پارتین گرفته است.
پارتین از خاک به لعاب منتقل می شود و لعا ب ظرف را کدر می کند.
... [مشاهده متن کامل]
اگر ظرف را با آب نمناک کنیم نقوش محو شده ی ظرف خود را نمایان کرده و درخشش بسیار زیبائی پیدا می کند.
هرچه قدر پارتین ظرف بیشتر باشد بیانگر قدمت ظرف لعابی و در نتیجه ارزشمندتر بودن آن است.
لعاب ظرف های قدیمی در اثر ماندن در زیر خاک نقره فام می شود , که به اصطلاح میگویند لعاب پارتین گرفته است.
پارتین از خاک به لعاب منتقل می شود و لعا ب ظرف را کدر می کند.
... [مشاهده متن کامل]
اگر ظرف را با آب نمناک کنیم نقوش محو شده ی ظرف خود را نمایان کرده و درخشش بسیار زیبائی پیدا می کند.
هرچه قدر پارتین ظرف بیشتر باشد بیانگر قدمت ظرف لعابی و در نتیجه ارزشمندتر بودن آن است.