پاد اَسید (antacid)
(یا: ضدِ اسید) مادۀ خنثی کنندۀ اسید معده، ازجمله سدیم هیدروژن کربنات (بی کربنات سدیم یا جوش شیرین) و هیدروکسید منیزیوم (شیر منیزی). پاد اسیدها بازهای ضعیفی اند که به صورت جامد یا امولسیون مصرف می شوند. این مواد را می توان مابین غذا مصرف کرد تا عوارض ازدیاد اسید مثل درد، آماس، قی، و تُرش کردن کم شود. لازم است مصرف طولانی یا بیش از حد پادْ اسیدها تحت نظر پزشک صورت گیرد.
(یا: ضدِ اسید) مادۀ خنثی کنندۀ اسید معده، ازجمله سدیم هیدروژن کربنات (بی کربنات سدیم یا جوش شیرین) و هیدروکسید منیزیوم (شیر منیزی). پاد اسیدها بازهای ضعیفی اند که به صورت جامد یا امولسیون مصرف می شوند. این مواد را می توان مابین غذا مصرف کرد تا عوارض ازدیاد اسید مثل درد، آماس، قی، و تُرش کردن کم شود. لازم است مصرف طولانی یا بیش از حد پادْ اسیدها تحت نظر پزشک صورت گیرد.
wikijoo: پاد_اسید