پاتی جامائیکایی

دانشنامه عمومی

پاتی جامائیکایی ( انگلیسی: Jamaican patty ) نوعی خوراک است که حاوی انواع مختلف مواد پر کننده و ادویه جات پخته شده درون پوسته ای، اغلب به رنگ زرد طلایی رنگ با مخلوط زرده تخم مرغ یا زردچوبه است و با گوشت پر می شود. همان طور که از نام آن پیداست، این ماده معمولاً در جامائیکا یافت می شود و همچنین در سایر مناطق کارائیب مانند سواحل کارائیب نیکاراگوئه و کاستاریکا.
به طور سنتی با گوشت چرخ کرده چاشنی شده پر می شود، اما پر کردن آن می تواند شامل گوشت مرغ، گوشت خوک، گوشت گوسفند، تره بار، میگو، شاه میگو، ماهی ( غذا ) ، سویا، آکی، سبزیجات مخلوط یا پنیر باشد.
عکس پاتی جامائیکایی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس