پائیا

دانشنامه عمومی

پائیا ( در اسپانیایی: paella، تلفظ: پائِـیّـا ) یکی از غذاهای ملی و اصیل اسپانیا است که مادهٔ اولیهٔ آن برنج است و بسته به اینکه از چه مواد دیگری در پخت آن استفاده شود، گونه های مختلفی دارد. مکان پیدایش پائیا بخش خودمختار والنسیا در شرق اسپانیا است، ولی این غذا نه تنها در این خطه، بلکه در سراسر اسپانیا پرطرفدار است.
پائیا غذایی است که به شیوهٔ سنتی در روز یکشنبه که روز تعطیل است، در ظرفی بزرگ و بر روی آتش هیزم در فضای باز آماده می شود. آماده سازی، پخت و صرف آن مراسمی است جمعی که خانواده و دوستان را گرد هم جمع می کند. [ ۱]
مهمترین گونه پائیا عبارتند از:
• پائیای والنسیایی ( در اسپانیایی: paella valenciana )
• پائیای غذاهای دریایی ( در اسپانیایی: paella de marisco )
• پائیای مخلوط ( در اسپانیایی: paella mixta )
• پائیای سیاه ( در اسپانیایی: paella negra )
• پائیای گیاهی ( در اسپانیایی: paella vegetariana )
عکس پائیاعکس پائیاعکس پائیاعکس پائیاعکس پائیا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس