وینیگرت

دانشنامه عمومی

وینیگرت ( انگلیسی: Vinaigrette ) ( /ˌvɪnɪˈɡrɛt/ VIN - ih - GRET, فرانسوی:  ( شنیدن ) ) از مخلوط کردن روغن با اسید ملایم مانند سرکه یا آبلیمو ( سیتریک اسید ) به دست می آید. مخلوط را می توان با نمک، گیاهان یا ادویه ها تقویت کرد. وینیگرت بیشتر به عنوان سس سالاد استفاده می شود، اما می تواند به عنوان سس ترچاشنی نیز استفاده شود. به طور سنتی، وینگرت شامل ۳ قسمت روغن و ۱ قسمت سرکه است که در یک امولسیون پایدار مخلوط می شوند، اما این اصطلاح به مخلوط هایی با نسبت های مختلف و امولسیون های ناپایدار نیز گفته می شود که قبل از جدا شدن به فازهای روغنی و سرکه ای فقط مدت کوتاهی دوام می آورند.
عکس وینیگرتعکس وینیگرت
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس