ویندالو یک نوع کاری محبوب در منطقه گوا و بسیاری از سایر نقاط هند است. [ ۱] در منطقهٔ بمبئی نیز نوعی از این غذا دیده می شود. [ ۲] در سطح جهان این غذا یک جزء اصلی از منوی رستوران های هندی است و اغلب به عنوان یک غذای تند آتشین از آن یاد می شود، هرچند که لزوماً تند و تیزترین غذای موجود نمی باشد[ ۳]
ویندالو یک غذای معمول در آشپزی هندی است که از یک غذای پرتغالی با اسم carne de vinha d'alhos ریشه گرفته است که این غذا معمولاً از گوشت خوک، خوابانده شده در شراب و سیر تهیه می شود. [ ۲] در شکل پایهٔ خود، این غذا مادهٔ خامی بود که ملوانان پرتقالی با خود همراه داشند. آنها در بشکه های چوبی لایه هایی از گوشت خوک و سیر آغشته به شراب را نگهداری می کردند. این غذا بعدها توسط آشپزهای مسیحی گوآ با جایگزینی سرکهٔ خرما و اضافه کردن فلفل تند و سایر ادویه جات بومی سازی شد. [ ۴] [ ۲]
رستوران های گوآ ویندالو را در شکل اولیه خود با گوشت خوک سرو می کنند. اما در سایر رستوران ها این غذا با مرغ یا بره سرو می شود و گاهی در آن سیب زمینی هم استفاده می شود. ویندالو سنتی سیب زمینی ندارد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفویندالو یک غذای معمول در آشپزی هندی است که از یک غذای پرتغالی با اسم carne de vinha d'alhos ریشه گرفته است که این غذا معمولاً از گوشت خوک، خوابانده شده در شراب و سیر تهیه می شود. [ ۲] در شکل پایهٔ خود، این غذا مادهٔ خامی بود که ملوانان پرتقالی با خود همراه داشند. آنها در بشکه های چوبی لایه هایی از گوشت خوک و سیر آغشته به شراب را نگهداری می کردند. این غذا بعدها توسط آشپزهای مسیحی گوآ با جایگزینی سرکهٔ خرما و اضافه کردن فلفل تند و سایر ادویه جات بومی سازی شد. [ ۴] [ ۲]
رستوران های گوآ ویندالو را در شکل اولیه خود با گوشت خوک سرو می کنند. اما در سایر رستوران ها این غذا با مرغ یا بره سرو می شود و گاهی در آن سیب زمینی هم استفاده می شود. ویندالو سنتی سیب زمینی ندارد.
wiki: ویندالو