وینارتتا ( تلفظ ایسلندی: " وین torte" ) ، یک دسر محبوب است که منشأ آن در قرن نوزدهم ایسلند است، که اکنون در بین نوادگان مهاجران ایسلندی به آمریکای شمالی محبوب است. این دستور غذا در 150 سال گذشته تغییر کمی داشته است و اغلب توسط سازندگان آمریکای شمالی به شدت حفظ می شود. دستور غذاها از خانواده ای به خانواده دیگر کمی متفاوت است، اما بیشتر وینارتتاها کیک های چند لایه ای هستند که از لایه های متناوب بیسکویت و آلو با طعم بادام و/یا هل یا گاهی مربای آلو تهیه می شوند، [ ۱] [ ۲] [ ۳]
این کیک در حال حاضر در جوامع ایسلندی در کانادا و ایالات متحده بیشتر از ایسلند شناخته شده است. [ ۴] [ ۵] کیک مدرن ایسلندی با کیک سنتی متفاوت است و مربای آلو از جمله خامه یا توت فرنگی جایگزین معمولی است. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین کیک در حال حاضر در جوامع ایسلندی در کانادا و ایالات متحده بیشتر از ایسلند شناخته شده است. [ ۴] [ ۵] کیک مدرن ایسلندی با کیک سنتی متفاوت است و مربای آلو از جمله خامه یا توت فرنگی جایگزین معمولی است. [ ۱]

wiki: وینارتتا