ویلیام اس باروز

پیشنهاد کاربران

ویلیام سوارد باروز دوم ( به انگلیسی: William Seward Burroughs II ) که اغلب با نام ویلیام اس. باروز شناخته می شود، نویسنده و هنرمند تجسمی آمریکایی بود. او در کنار آلن گینزبرگ و جک کرواک هسته اصلی نسل بیت را تشکیل دادند. باروز از نویسندگان پست مدرنی به شمار می رود که آثارش بر فرهنگ عامه تأثیر شگرفی داشته است. وی در طول زندگی اش هجده رمان نوشت. همچنین شش مجموعه داستان و چهار مجموعه مقاله بهمراه پنج دفتر متشکل از مصاحبات و مکاتبات نشر داد. همکاری توأمان با بازیگران و موسیقی دانان داشت و در بسیاری از فیلم ها ایفای نقش کرد. ویلیام باروز همچنین هزاران تابلو نقاشی و اثر تجسمی، تحت تکنیک "Gunshot painting" که خود مبدع آن است، خلق کرد.
...
[مشاهده متن کامل]

ویلیام سوارد باروز در پنجم فوریه ۱۹۱۴ در خانواده ای متمول در سنت لوئیس، میزوری آمریکا متولد شد. در ۱۸۸۰ پدربزرگ اش مکانیسم ماشین حساب را تکامل داد و شرکت انترناسیونال باروز را تأسیس کرد که به واسطهٔ آن ارث کلانی برای فرزندان و نوه هایش به جا گذاشت، اگرچه برخی زندگی نامه نویسان باروز معتقدند که در ثروت خانوادهٔ باروز اغراق شده است. در هاروارد به مطالعهٔ زبان انگلیسی مشغول شد. سپس کارشناسی ارشدش را به انسان شناسی اختصاص داد و پس از آن در دانشکدهٔ وین پزشکی را گذراند. در ۱۹۴۲، در ارتش ایالات متحده آمریکا ثبت نام کرد تا در دورهٔ جنگ جهانی دوم خدمت کند. اما پس از رد شدن از سوی دفترخدمات راهبردی و نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا، به موادمخدر روی آورد که بر زندگی او اثر بسزایی گذاشت. در ۱۹۴۳ در نیویورک با آلن گینزبرگ و جک کرواک آشنا شد. تأثیر توأمان آن ها بر یکدیگر منجر به وجود آمدن جنبش نسل بیت شد، که تأثیر تعیین کننده ای بر پادفرهنگ دهه۱۹۶۰ رقم زد.
او اکثر آثارش را به صورت نوشته های نیمه زندگینامه ای نگاشت که منشأ اغلب آنها حاصل تجربیات او از استعمال هروئین می آیند. بیشتر عمرش را مکزیکوسیتی، لندن، پاریس و طنجه زیست. همچنین جنگل های آمازون را نیز تفرج کرده بود. اشتیاق پیوسته اش مضامینی مانند: عرفان، علم غیب، رمل و جادو بودند که هم در آثار و زندگی اش به کرات دیده شد. اولین رمان حرفه ای اش "شیره ای" ( Junkie ) را در سال ۱۹۵۳ منتشر کرد و موفقیتی کلان نائل شد. اما غالباً او را به سبب سومین رمانش، ناهارلخت "Naked Lunch" می شناسند. پس از آنکه ناشرش ناهارلخت، برای لحن تند و منتقدانهٔ کتاب مورد شکایت واقع شد، این اثر به یکی از اساسی ترین پرونده های ممیزی در آمریکا تبدیل شد.

ویلیام اس باروزویلیام اس باروزویلیام اس باروزویلیام اس باروز
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/ویلیام_اس._باروز

بپرس