ویسکی لوک لوموند با نام رسمی شرکت تقطیر لوک لوموند ( به انگلیسی: Loch Lomond Distillery ) یک کارخانه تقطیر ویسکی اسکاتلندی تک مالت هایلندی است که در شهر اسکندریه در کنار دریاچه لوموند ( لوک لوموند ) در اسکاتلند قرار دارد.
سابقهٔ تقطیر ویسکی در منطقهٔ دریاچه لوموند به سال ۱۸۱۴ و به کارگاهی بازمی گردد که در انتهای شمالی دریاچه لوموند در نزدیکی تاربت واقع شده بود. کسب و کار فعلی در سال ۱۹۶۴ توسط صاحبان سابق کارخانه تقطیر لیتل میل در بولینگ تأسیس شد. [ ۱] تولید ویسکی در دریاچه لوموند یک سال بعد در ۱۹۶۵ آغاز شد. در سال ۱۹۸۴ فرایند تقطیر متوقف شد تا اینکه شرکت Glen Catrine Bond Warehouses کسب و کار را خرید و از سال ۱۹۸۷ تولید ویسکی مالت جو را از سر گرفت. [ ۲] تولید ویسکی از مالت دانه های غلات دیگر در سال ۱۹۹۳ آغاز شد و دو دستگاه مالت جدید در سال ۱۹۹۹ به تشکیلات تقطیر اضافه گردید. در سال ۱۹۹۴ شرکت لوک لوموند تنها کارخانه تقطیر در اسکاتلند بود که ویسکی را هم از مالت دانه جو و هم از مالت دانه غلات دیگر تولید می کرد.
مالکیت شرکت ویسکی سازی لوک لوموند یک بار در سال ۲۰۱۴ و بار دیگر در سال ۲۰۱۹ بین شرکت های مختلف بریتانیایی و آسیایی دست به دست شد. [ ۳] [ ۴]
شرکت ویسکی سازی لوک لوموند در سال ۲۰۲۰ برند محصولات خود را به روز نمود. طیف جدید محصولات شامل اقلام زیر است:
• لوک لوموند اصل - ویسکی تک مالت ( ۴۰٪ الکل )
• لوک لوموند – ویسکی تک مالت ۱۲ ساله ( ۴۶٪ الکل )
• لوک لوموند اینچمون – ویسکی تک مالت ۱۲ ساله ( ۴۶٪ الکل )
• لوک لوموند اینچمارین – ویسکی تک مالت ۱۲ ساله ( ۴۶٪ الکل )
• لوک لوموند – ویسکی تک مالت ۱۴ ساله ( ۴۶٪ الکل ) طیف محصولات لوک لوموند در سال ۲۰۲۰
• لوک لوموند – ویسکی تک مالت ۱۸ ساله ( ۴۶٪ الکل )
• لوک لوموند – ویسکی تک مالت ۲۱ ساله ( ۴۶٪ الکل )
• لوک لوموند – ویسکی تک مالت ۳۰ ساله ( ۴۷٪ الکل )
• لوک لوموند – ویسکی اسکاچ تک دانه غلات ( ۴۶٪ الکل )
• لوک لوموند – ویسکی اسکاچ تک دانه غلات پوده ای ( ۴۶٪ الکل )
• لوک لوموند ریزرو – ویسکی اسکاچ مخلوط ممتاز ( ۴۰٪ الکل )
• لوک لوموند سیگنچر – ویسکی اسکاچ ترکیبی لوکس ( ۴۰٪ الکل )
دهانه دستگاه های تقطیر شرکت لوک لوموند دارای صفحات تقطیر ویژه ای هستند که سطح تماس بخش خنک کننده با بخار الکل را بیشتر کرده، به افزایش کارآمدی فرایند کمک می کند. این دستگاه ها می توانند الکل را تا ۹۰ درصد تقطیر کنند، در حالی که دستگاه های معمولی الکل را با حدود ۷۰ درصد تولید می کنند. این سبک تقطیر به شرکت اجازه می دهد که طعم های بیشتری در فرایند تقطیر خود به دست آورند. [ ۵]


این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفسابقهٔ تقطیر ویسکی در منطقهٔ دریاچه لوموند به سال ۱۸۱۴ و به کارگاهی بازمی گردد که در انتهای شمالی دریاچه لوموند در نزدیکی تاربت واقع شده بود. کسب و کار فعلی در سال ۱۹۶۴ توسط صاحبان سابق کارخانه تقطیر لیتل میل در بولینگ تأسیس شد. [ ۱] تولید ویسکی در دریاچه لوموند یک سال بعد در ۱۹۶۵ آغاز شد. در سال ۱۹۸۴ فرایند تقطیر متوقف شد تا اینکه شرکت Glen Catrine Bond Warehouses کسب و کار را خرید و از سال ۱۹۸۷ تولید ویسکی مالت جو را از سر گرفت. [ ۲] تولید ویسکی از مالت دانه های غلات دیگر در سال ۱۹۹۳ آغاز شد و دو دستگاه مالت جدید در سال ۱۹۹۹ به تشکیلات تقطیر اضافه گردید. در سال ۱۹۹۴ شرکت لوک لوموند تنها کارخانه تقطیر در اسکاتلند بود که ویسکی را هم از مالت دانه جو و هم از مالت دانه غلات دیگر تولید می کرد.
مالکیت شرکت ویسکی سازی لوک لوموند یک بار در سال ۲۰۱۴ و بار دیگر در سال ۲۰۱۹ بین شرکت های مختلف بریتانیایی و آسیایی دست به دست شد. [ ۳] [ ۴]
شرکت ویسکی سازی لوک لوموند در سال ۲۰۲۰ برند محصولات خود را به روز نمود. طیف جدید محصولات شامل اقلام زیر است:
• لوک لوموند اصل - ویسکی تک مالت ( ۴۰٪ الکل )
• لوک لوموند – ویسکی تک مالت ۱۲ ساله ( ۴۶٪ الکل )
• لوک لوموند اینچمون – ویسکی تک مالت ۱۲ ساله ( ۴۶٪ الکل )
• لوک لوموند اینچمارین – ویسکی تک مالت ۱۲ ساله ( ۴۶٪ الکل )
• لوک لوموند – ویسکی تک مالت ۱۴ ساله ( ۴۶٪ الکل ) طیف محصولات لوک لوموند در سال ۲۰۲۰
• لوک لوموند – ویسکی تک مالت ۱۸ ساله ( ۴۶٪ الکل )
• لوک لوموند – ویسکی تک مالت ۲۱ ساله ( ۴۶٪ الکل )
• لوک لوموند – ویسکی تک مالت ۳۰ ساله ( ۴۷٪ الکل )
• لوک لوموند – ویسکی اسکاچ تک دانه غلات ( ۴۶٪ الکل )
• لوک لوموند – ویسکی اسکاچ تک دانه غلات پوده ای ( ۴۶٪ الکل )
• لوک لوموند ریزرو – ویسکی اسکاچ مخلوط ممتاز ( ۴۰٪ الکل )
• لوک لوموند سیگنچر – ویسکی اسکاچ ترکیبی لوکس ( ۴۰٪ الکل )
دهانه دستگاه های تقطیر شرکت لوک لوموند دارای صفحات تقطیر ویژه ای هستند که سطح تماس بخش خنک کننده با بخار الکل را بیشتر کرده، به افزایش کارآمدی فرایند کمک می کند. این دستگاه ها می توانند الکل را تا ۹۰ درصد تقطیر کنند، در حالی که دستگاه های معمولی الکل را با حدود ۷۰ درصد تولید می کنند. این سبک تقطیر به شرکت اجازه می دهد که طعم های بیشتری در فرایند تقطیر خود به دست آورند. [ ۵]



wiki: ویسکی لوک لوموند