ویرتانن آرتوری ایلماری. ویرتانِن، آرتوری ایلْماری (۱۸۹۵ـ۱۹۷۳)(Virtanen, Artturi Ilmari)
ویرتانِن، آرتوری ایلْماری
شیمی دان فنلاندی. جایزۀ نوبل شیمی ۱۹۴۵ را به سبب کشفیاتش در زمینۀ شیمی کشاورزی (۱۹۲۰) به دست آورد. علوفه های سبز تمایل به تخمیر و تولید انواعی از اسیدهای مضرّ دارند، بنابراین نمی توان آن ها را مدت طولانی نگهداری کرد. ویرتانن با اسیدی کردن علوفه مانع از آغاز فرآیند شد. در این حالت، علوفه بیشتر دوام می کند و خنثی باقی می ماند.
ویرتانِن، آرتوری ایلْماری
شیمی دان فنلاندی. جایزۀ نوبل شیمی ۱۹۴۵ را به سبب کشفیاتش در زمینۀ شیمی کشاورزی (۱۹۲۰) به دست آورد. علوفه های سبز تمایل به تخمیر و تولید انواعی از اسیدهای مضرّ دارند، بنابراین نمی توان آن ها را مدت طولانی نگهداری کرد. ویرتانن با اسیدی کردن علوفه مانع از آغاز فرآیند شد. در این حالت، علوفه بیشتر دوام می کند و خنثی باقی می ماند.
wikijoo: ویرتانن،_آرتوری_ایلماری_(۱۸۹۵ـ۱۹۷۳)