ویتامین ب۲

دانشنامه عمومی

ویتامین ب۲ یا ریبوفلاوین مکمل غذایی و نوعی ویتامین محلول در آب است که در صورت استفادهٔ بیش از نیاز ذخیره و جذب نمی شود یا پس از جذب به سرعت از طریق ادرار دفع شده و باعث تغییر رنگ آن به رنگ زرد روشن می شود. منابع اصلی و طبیعی ریبوفلاوین شامل گوشت، ماهی، مرغ، تخم مرغ، فراورده های لبنی، سبزیجات سبز، قارچ و بادام است. برخی از کشورها این ویتامین را به غلات می افزایند.
عکس ویتامین ب۲عکس ویتامین ب۲عکس ویتامین ب۲
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس