ویتامین ب۲ یا ریبوفلاوین مکمل غذایی و نوعی ویتامین محلول در آب است که در صورت استفادهٔ بیش از نیاز ذخیره و جذب نمی شود یا پس از جذب به سرعت از طریق ادرار دفع شده و باعث تغییر رنگ آن به رنگ زرد روشن می شود. منابع اصلی و طبیعی ریبوفلاوین شامل گوشت، ماهی، مرغ، تخم مرغ، فراورده های لبنی، سبزیجات سبز، قارچ و بادام است. برخی از کشورها این ویتامین را به غلات می افزایند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: ویتامین ب۲