ووستر

دانشنامه عمومی

شهر ووستر، که با نام ووستر، ( انگلیسی: Worcester; i /ˈwʊstər/ WUUS - tər ) ، شناخته می شود یک شهر و شهرک شهرستان از ووسترشایر در میدلند غربی انگلستان است.
ورکستر در ۳۰ مایل ( ۴۸ کیلومتر ) جنوب غربی بیرمنگام و ۲۹ مایل ( ۴۷ کیلومتر ) شمال گلاستر، واقع است و جمعیت آن حدوداً ۹۴٬۰۰۰ نفر است.
رود سورن از وسط این شهر می گذرد و کلیسای جامع آن کلیسای جامع ووستر است.
این شهر محل جنگ ووستر آخرین جنگ از جنگ های داخلی انگلستان بوده است.
عکس ووسترعکس ووسترعکس ووستر
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

ووستر (افریقای جنوبی). ووسْتِر (افریقای جنوبی)(Worcester)
شهری در استان کیپ غربی، در افریقای جنوبی. ۱۰۰ کیلومتر تا کیپ تاون فاصله دارد، و در حاشیۀ کوه های هِکس ریور واقع شده است. ۱۱۷,۲۰۰ نفر جمعیت دارد (۱۹۹۱). مرکز یک منطقۀ غنی کشت میوه است و در بزرگ ترین بخش تولید شراب کشور قرار دارد.

ووستر (امریکا). ووسْتِر (امریکا)(Worcester)
ساختمان شهرداری ووستر
شهری در مرکز ماساچوست، در امریکا، در ساحل رود بلکستون، به فاصلۀ ۷۰ کیلومتری غرب بوستون، ۱۶۶,۴۰۰ نفر جمعیت (۱۹۹۶). در ناحیه ای تپه ماهوری با دریاچه های متعدد قرار دارد. صنایع آن عبارت اند از چاپ، فناوری زیستی، تولید پارچه، دارو، تجهیزات برقی، و ابزار فنی. این شهر، که نام ووسترِ انگلستان را بر آن نهادند، از ۱۷۱۳ مسکونی شد. با صنعتی شدن نیوانگلند، رشد کرد و به دومین شهر بزرگ ماساچوست تبدیل شد.

ووستر (انگلستان). ووسْتِر (انگلستان)(Worcester)
کلیسای جامع ووستر در کنار رود سورن
شهری در غرب مرکزی انگلستان کنار رود سِوِرن، و مرکز اداری کاونتی (بخش) ووسترشر، به فاصلۀ ۳۵کیلومتری جنوب غربی بیرمنگام؛ ۸۲,۷۰۰ نفر جمعیت دارد (۱۹۹۱). صنایع آن عبارت اند از تولید کفش، سس ووسترشر و ظروف چینی سلطنتی ووستر. قدمت کلیسای جامع شهر به قرون ۱۳ و ۱۴م بازمی گردد. اولیور کرامول در نبرد ووستردر ۱۶۵۱ چارلز دوم را شکست داد. بخش عمدۀ مرکز شهر در دهۀ ۱۹۶۰ تجدید بنا شد. ووستر از قرن ۷م به سبب نزدیکی به گداری در سورن اهمیت داشت. از ۱۶۸۰ اسقف نشین بوده است، امّا تاریخچۀ اولیّۀ آن مشخص نیست. سنت آزولد در ۹۶۴م کلیسای جدیدی برای راهبان بندیکتی ساخت و اسقف وولفستن در ۱۰۸۴م بخش وسیعی از آن را بازسازی کرد. شاه جان، پادشاه انگلستان، بین آرامگاه های آزوِلد و وولفستن مدفون است. کلیسای جامع عیسی مسیح و مریم باکره سردابی نورماندیایی دارد؛ سنت هِلنز، قدیمی ترین کلیسای ووستر، در ۶۸۰م ساخته امّا در قرون ۱۳ و ۱۴م بازسازی شد.

پیشنهاد کاربران

بپرس