وضع بشر

دانشنامه عمومی

وضع بشر (مجموعه فیلم). وضع بشر ( ژاپنی: 人間の條件 Ningen no jōken; انگلیسی: The Human Condition ) یک سه گانهٔ حماسی و جنگی ژاپنی به کارگردانی ماساکی کوبایاشی است که بین سال های ۱۹۵۹ تا ۱۹۶۱ ساخته شد. این مجموعه فیلم اقتباسی از رمانی شش جلدی به همین نام اثر جونپِی گومیکاوا است و تاتسویا ناکادای نقش اول آن را بر عهده دارد.
وضع بشر روی هم رفته با ۹ ساعت و ۴۷ دقیقه، یکی از طولانی ترین فیلم های تاریخ سینما به شمار می رود.
• تاتسویا ناکادای
میچیو آراتاما
کیجی سادا
چیکاگه آواشیما
اینکو آریما
سو یامامورا
کی ساتو
کونیه تاناکا
تامائو ناکامورا
چیشو ریو
• ریوهی اوچیدا
عکس وضع بشر (مجموعه فیلم)

وضع بشر (نقاشی). وضع بشر ( به انگلیسی: The Human Condition ) ؛ ( به فرانسوی: La condition humaine ) معمولاً به دو تابلوی نقاشی رنگ روغن مشابه اشاره می کند که اثر رنه ماگریت نقاش سورئالیست بلژیکی هستند. یکی در سال ۱۹۳۳ به پایان رسید که در مجموعه گالری ملی هنر در واشینگتن، دی. سی. نگهداری می شود[ ۱] و دومی در سال ۱۹۳۵ تکمیل شد و اکنون بخشی از مجموعه سیمون سپریر در ژنو سوئیس است. [ ۲]
تعدادی طراحی نیز به همین نام وجود دارد که یکی از آن ها که در موزه هنر کلیولند نگهداری می شود. [ ۳]
عکس وضع بشر (نقاشی)عکس وضع بشر (نقاشی)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

وضع بشر یکی از کتاب های نظری هانا آرنت، فیلسوف آلمانی است که در سال ۱۹۵۸ منتشر شد. هانا آرنت در این کتاب روایتی متفکرانه و تفکربرانگیز دربارهٔ وضع بشر ارائه می دهد که نسبت نظر و عمل دغدغه دیرینه اش بوده است. وی ضمن شرح مفاهیم زحمت، کار و عمل و جایگاه آن ها در وضع بشر، با نگاهی تاریخی سیر آن ها را تا روزگار ما پی می گیرد و نشان می دهد که از دوران یونان باستان تا امروز رویکرد ما به زندگیِ وقف عمل چه فراز و فرودها و تغییراتی به خود دیده است.
...
[مشاهده متن کامل]

این کتاب یکی از مهم ترین و برجسته ترین آثار هانا آرنت است. منتقدان به اتفاق این کتاب را یکی از تأثیرگذارترین نوشته های او می دانند. دربارهٔ اهمیت این کتاب در مجله نیویورکر چنین نوشته شده است: «ترکیب توده عظیم عقلانی و عقل سلیم باعث شده است نگرش خانم آرنت به تاریخ و سیاست هم جذاب باشد و هم صریح. »
پرسش دربارهٔ ماهیت سیاست و حیات سیاسی بر مبنای روش پدیدارشناسی و «نو بودن امر سیاسی» در قرن بیستم، از جمله مسائلی است که هانا آرنت در مورد آن تحقیق کرده است. موشکافی هانا آرنت در این باب که چگونه بشر به ارزش های اخلاقی پیشین خود که روز و روزگاری اساس پندار و کردارش بوده، پشت می کند و پیرو ارزش هایی کاملاً متناقض می شود، قابل تأمل است. هانا آرنت کتاب وضع بشر با بررسی انسانیت مدرن و انسان از منظر اعمالی که توانایی انجامش را دارد، مسائلی همچون از بین رفتن عامل انسانی و آزادی سیاسی را مورد واکاوی قرار می دهد. آرنت در این کتاب این پارادوکس را مطرح می کند که هرچه قدرت انسان در جستجوی فنی و انسان گرایانه زیاد شود، کمتر می تواند پیامدهای اعمالش را کنترل کند.
این کتاب با ترجمهٔ مسعود علیا از سوی نشر ققنوس منتشر شده است.

وضع بشر
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/وضع_بشر_(کتاب)

بپرس