وسایل اشپزخانه

دانشنامه عمومی

وسایل آشپزخانه. وسایل آشپزخانه ابزارهایی هستند که با یاری آنها مواد خوردنی را می توان به گونه ای غذا تبدیل کرده و آماده خوردن کرد. [ ۱] همچنین می توان از ظروف آشپزخانه برای نگهداری یا نگهداری مواد غذایی قبل یا بعد از آماده سازی استفاده کرد.
این ابزارها را می توان به دسته های گوناگونی بخش کرد:
• ابزار آشپزی
• لوازم آشپزخانه
• اثاثیه آشپزخانه
• ظروف آشپزخانه
• ابزار پذیرایی
• منسوجات آشپزخانه
• ابزار نظافت
البته این لوازم و ظروف و وسایل به دو گروه خانگی و صنعتی تقسیم می شوند.
وسایل آشپزخانه صنعتی به تجهیزاتی گفته می شود که در رستوران ها و آشپزخانه های بزرگ، ادارات و هتل هتل ها از آنها استفاده می شود و به واسطه این تجهیزات تعداد زیادی غذا برای افراد سرو می شود. [ ۲] [ ۳]
ابزار آشپزی شامل گستره وسیعی از ابزاری است که برای آماده سازی و پخت غذا مورد استفاده قرار می گیرد
آبکش
الک
برشتار
پوستکن
• پوشش آلومینیومی
پیمانه
• تخته برش
• ترازوی آشپزخانه
تندپز
تنور
توری کباب پزی
چوب پنبه بازکن
• خامه پخش کن
• خامه ریز
• خمیرگیر
بطری بازکن
قوطی بازکن
• چوب پنبه بازکن
رنده
ساطور
سبزی خردکن
سماور
سیخ
قالب شیرینی پزی
قهوه جوش دستی
قیف
کارد
• کاغذ روغنی
گوشتکوب
ماهی تابه
ملاقه
هاون
وردنه
• یخزن
• کباب گیر
• هسته گیر
لوازم آشپزخانه گروهی از لوازم خانگی ویژه آشپزخانه هستند که معمولاً با برق کار می کنند، این لوازم به سه گروه کلی لوازم خانگی کوچک لوازم خانگی اصلی و لوازم برقی مصرفی تقسیم می شوند. [ ۴]
آبمیوه گیری
آرام پز
• آسیاب برقی
اجاق گاز
باربیکیو
برشته کن
پلوپز
توستر
دیگ زودپز
کتری برقی
کباب پز
مخلوط کن
چرخ گوشت
فر موج پز
فریزر
• هود[ ۵]
• یخچال
اثاثیه یا اثاث آشپزخانه به مبلمان به کار رفته در آشپزخانه گفته می شود. اثاثیه آشپزخانه را می توان به گروه های زیر تقسیم کرد:
کابینت آشپزخانه
• مبلمان مانند میز و صندلی ناهارخوری، صندلی بوفه و …
چراغ
• اکسسوری مانند ساعت و گلدان و …
• ظرفشویی
عکس وسایل آشپزخانهعکس وسایل آشپزخانه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس