ورکواز

پیشنهاد کاربران

تهرانی ها تره کوهی میگن شیرازی ها تره مویی میگن من باگوشت تیکه واب قلم درست میکنم یه طعم فوق العاده میگیره وخیلی هم غلیظ میشه برای نگهداری هم بهترین روش برای اینکه بو نده خشک کردنش هست هم کم جا میگیره هم بو نمیده امتحان کنید حتما
باسلام بهش تره کوهی یا تره مویی هم میگن برای استفاده که بو نده بهترین راهش خشک کردن این سبزیه
ورکواز تو اصفهان به بن سرخی معروفه
و جوشانده اش برای درمان سنگ کلیه عالیه
نام دیگر ورکواز ، واتر کوارتز است
فقط بگم ک این آش طرز پختش خیلی مهمه. . عکسای جالبی ازش ندیدم. . . . نرکوآز وقتی درست بشه اگه رو اصول با بلغورو لوبیای انداره و خیلی خوب کوبیده بشه ی رنگ سبز بسیار زیبا داره و مثل حلیم میشه و با پیاز داغ زیاد و زردچوبه مناسب ی آش عالی میشه
به زبان ترکی در همدان گندانه میگویند چون بوی نامطبوعی دارد
سوال اینه ورکواز به این اسم در منطقه آیا وجود خارجی ندارد با اسامی دیگری جاهای دیگر معدل اسم دیگر
در زبان لکی به نام سیموکه شناخته میشود
ورکواز ورکوازه و قرنها با این اسم شناخته شده حالا شما دنبال عوض. کردن اسمش هستید؟؟؟؟:
نوعی گیاه خود رو که در فصل بهار در دامنه های زاگرس می روید. حالت خام این گیاه. کاملا بد بو و ناراحت کننده ست ولی بعد از طبخ به آشی مورد علاقه و محبوب تبدیل میشود.