واکنش فوجیموتو–بلو ( به انگلیسی: Fujimoto–Belleau reaction ) یک واکنش شیمیایی است که طی آن کتون های حلقوی α - استخلاف شده α, β - غیر اشباع از انول لاکتون ها تولید می شوند. این واکنش به افتخار دو شیمیدان به نام های جرج آی. فوجیموتو و برنارد بلو نامگذاری شده است.
در ابتدا یک واکنش گرینیارد صورت می پذیرد، و پس از آن یک جابجایی H، یک توتومری انول - کتون و یک واکنش افزایش آلدول رخ می دهد. آخرین مرحله یک واکنش حذفی ( تراکم آلدول ) با سازوکار E1CB است.

این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدر ابتدا یک واکنش گرینیارد صورت می پذیرد، و پس از آن یک جابجایی H، یک توتومری انول - کتون و یک واکنش افزایش آلدول رخ می دهد. آخرین مرحله یک واکنش حذفی ( تراکم آلدول ) با سازوکار E1CB است.


wiki: واکنش فوجیموتو–بلو