واسابی یا تُرُب ژاپنی ( به ژاپنی: わさび یا 山葵 ) گیاهی است از تیرهٔ شب بوها ( Brassicaceae ) .
ریشه واسابی مزه ای بسیار تند از نوع خردل دارد و سسی که از آن تهیه می شود با غذاهای ژاپنی سوشی و ساشی می ( ماهی خام ) خورده می شود. سس واسابی بخارهایی تولید می کند که برای درون بینی حالتی زننده دارند.
• ادویه ها
• چاشنی های ژاپنی
• سوشی
• شب بویان
• واژگان آشپزی ژاپنی
• گیاهان دارویی
• آشپزی شرق آسیا
• مقاله های بدون منبع
• همه مقاله های بدون منبع
• مقاله ها با ریزقالب «گونه»
• جعبه آرایه زیستی فاقد رنگ
• مقاله های دارای جعبه اطلاعات آرایه زیستی بدون نوار آرایه زیستی
• پیوند رده انبار که به صورت محلی تعریف شده است
ریشه واسابی مزه ای بسیار تند از نوع خردل دارد و سسی که از آن تهیه می شود با غذاهای ژاپنی سوشی و ساشی می ( ماهی خام ) خورده می شود. سس واسابی بخارهایی تولید می کند که برای درون بینی حالتی زننده دارند.
• ادویه ها
• چاشنی های ژاپنی
• سوشی
• شب بویان
• واژگان آشپزی ژاپنی
• گیاهان دارویی
• آشپزی شرق آسیا
• مقاله های بدون منبع
• همه مقاله های بدون منبع
• مقاله ها با ریزقالب «گونه»
• جعبه آرایه زیستی فاقد رنگ
• مقاله های دارای جعبه اطلاعات آرایه زیستی بدون نوار آرایه زیستی
• پیوند رده انبار که به صورت محلی تعریف شده است
wiki: واسابی
واسابی (فیلم). واسابی ( انگلیسی: Wasabi ) یک فیلم در ژانر اکشن و کمدی به کارگردانی ژرار کراوسیک است که در سال ۲۰۰۱ منتشر شد. از بازیگران آن می توان به ژان رنو، ریوکو هیروسوئه، میشل مولر، و کارول بوکه اشاره کرد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: واسابی (فیلم)