هوچو ( به ژاپنی: 包丁 hocho ) به کارد آشپزخانهٔ ژاپنی گفته می شود. انواع مختلف هوچو که در آشپزی ژاپنی بکار می روند، عبارتند از:
• دبا بوچو: برای بریدن ماهی، گوشت و موادغذایی معمولی آشپزخانه
• سانتوکو یا بونکا بوچو:کارد کوچک آشپزخانه به اندازهٔ ۲۰–۱۳ سانتیمتر
• ناکیری بوچو یا کارد سبزیجات:کارد مخصوص بریدن سبزیجات
• اوسوبا بوچو: کارد برای بریدن سبزیجات
• تاکو هیکی یا ساشیمی بوچو: از انواع کاردهای بریدن ساشیمی
• یاناگی با: از انواع کاردهای بریدن ساشیمی
• ماگورو بوچو: کارد مخصوص بریدن ماگورو یا ماهی تن
• اوناگی ساکی: کارد مخصوص بریدن اوناگی یا مارماهی
• منگیری بوچو:کارد مخصوص بریدن خمیر سوبا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف• دبا بوچو: برای بریدن ماهی، گوشت و موادغذایی معمولی آشپزخانه
• سانتوکو یا بونکا بوچو:کارد کوچک آشپزخانه به اندازهٔ ۲۰–۱۳ سانتیمتر
• ناکیری بوچو یا کارد سبزیجات:کارد مخصوص بریدن سبزیجات
• اوسوبا بوچو: کارد برای بریدن سبزیجات
• تاکو هیکی یا ساشیمی بوچو: از انواع کاردهای بریدن ساشیمی
• یاناگی با: از انواع کاردهای بریدن ساشیمی
• ماگورو بوچو: کارد مخصوص بریدن ماگورو یا ماهی تن
• اوناگی ساکی: کارد مخصوص بریدن اوناگی یا مارماهی
• منگیری بوچو:کارد مخصوص بریدن خمیر سوبا
wiki: هوچو