هوندا سری ویو

دانشنامه عمومی

هوندا وِیو – که با نام های هوندا سری ان اف ( نام رمز ) ، هوندا اینووا در اروپا و هوندا سوپرا در اندونزی نیز به بازار عرضه می شود و در ایران با نام موتور بی کلاچ نیز شناخته می شود – مجموعه ای از موتورسیکلت های تولید شده توسط هوندا هستند که در سال ۱۹۹۵ با طراحی زیر استخوانی و با پنل های بدنه پلاستیکی آرایشی مجزا و یک شاسی لوله فولادی ساختاری عرضه شدند. سری ویو جانشین سوپر کاب که از قاب فولادی فشرده استفاده می کرد و هم به عنوان شاسی ساختاری و هم به عنوان بدنه آرایشی عمل می کرد به حساب می آید. این مدل به عنوان مدل آسیای جنوب شرقی هوندا کاب تاریخی عمل می کند.
ویو با سه حجم موتور ۱۰۰ سی سی، ۱۱۰ سی سی و ۱۲۵ سی سی در دسترس است. مدل های ۱۰۰ و ۱۱۰ سی سی از نظر اندازه فیزیکی شبیه به موتور کاب هستند و پایه های مشترک دارند، در حالی که مدل های ۱۲۵ سی سی از موتور بزرگ تری استفاده می کنند که با پایه های کاب و مدل های ۱۰۰ و ۱۱۰ سی سی ناسازگار است. علاوه بر سه مدلی که از کاربراتور استفاده می کنند، هوندا مدل تزریق سوخت را نیز از سال ۲۰۰۸ برای مدل های ۱۱۰ سی سی و ۱۲۵ سی سی عرضه می کند. تولید مدل ۱۰۰ سی سی هوندا ویو در سال ۲۰۰۸ در همه جای دنیا به جز لائوس متوقف شد. [ ۱]
در سال ۲۰۰۶، ویو یک فیس لیفت را دریافت کرد. علاوه بر این، یک روکش شیار کلید برای محافظت بهتر در برابر سرقت به مدل ۱۲۵ سی سی افزوده شد. از سال ۲۰۰۷، اینووا ۱۲۵ در اروپا شروع به استفاده از سیستم تزریق سوخت برای جایگزینی کاربراتورهای مورد استفاده در اکثر سری های ویو کرد.
در اندونزی، مدل ۱۱۰ سی سی به عنوان هوندا ریوو در بازار عرضه می شود و برخلاف ویو ۱۱۰ اصلی، تا سال ۲۰۰۸ در بازار عرضه نشد و جایگزین مدل ۱۰۰ سی سی قبلی که با نام سوپرا فیت شناخته می شود شد. یک نوع اسپورت به نام هوندا بلید در کنار مدل ۱۱۰ سی سی هوندا ریوو عرضه می شود، با این حال، تولید هوندا بلید به دلیل تقاضای پایین در سال ۲۰۱۹ متوقف شد. [ ۲] [ ۳]
• تزریق سوخت ( فقط ویو ۱۱۰آی و ویو ۱۲۵آی ) . در اندونزی، مدل های تزریق سوخت به ترتیب با نام های ریوو/بلید اف آی و سوپرا ایکس ۱۲۵ اف آی شناخته می شوند.
ترمز دیسکی جلو ( استاندارد برای ۱۲۵ و ۱۱۰، اختیاری برای ۱۰۰ ) ( در آرژانتین فقط در مدل ویو اس - دی ایکس )
• بازوهای غلتکی برای کاهش اصطکاک در بازوهای راکب ( فقط مدل ۱۲۵ سی سی )
• پیستون با پوشش سرامیکی سنگین ( فقط مدل ۱۲۵ سی سی )
• کیلومتر شمار دیجیتال و مخزن سوخت ( استاندارد برای برخی مدل های ۱۲۵ سی سی قبل از ۲۰۱۳ )
• نشانگر تعویض دنده
• محفظه ذخیره سازی زیر صندلی ( معروف به یو - باکس توسط هوندا )
• جاهای مشخص شده برای نصب سبد جلو
عکس هوندا سری ویو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس