هوفمان لا روش

دانشنامه عمومی

هوفمان - لا روش آگ ( به آلمانی: Hoffmann - La Roche AG ) که بیشتر به اختصار روش ( به آلمانی: Roche ) خوانده می شود، شرکت داروسازی چندملیتی سوئیسی است، که محصولات تولید شده خود را، از طریق دو شرکت تابعه صنایع داروسازی روش و شرکت روش دیاگنوستیکس، به سراسر جهان، عرضه می نماید. این شرکت، از طریق یکی دیگر از شرکت های زیرمجموعه اش، بنام شرکت روش هلدینگ، دارای سهام در بازار بورس سیکس سوئیس می باشد.
درآمد شرکت هوفمان - لا روش در طول سال مالی ۲۰۱۰ میلادی، معادل ۴۷٫۴۹ میلیارد فرانک بوده است. [ ۲] [ ۲]
این شرکت در سال ۱۸۹۶ توسط فریتز هوفمان - لا روش تأسیس شد. نوادگان مؤسس این شرکت، یعنی خانواده هوفمان با مشارکت خانواده اوئری، کمی بیش از نیمی از سهام این شرکت را در اختیار دارند، همچنین شرکت سوئیسی نوارتیس نیز، مالک ۳۰٪ درصد از سهام هوفمان - لا روش می باشد. شرکت هوفمان - لا روش یکی از اعضای ثابت فدراسیون صنایع دارویی اروپا محسوب می شود. [ ۳]
در سال ۱۸۹۶ فردی به نام فریتز هوفمان - لا روش، شرکتی را در شهر بازل سوئیس با نام هوفمان - لا روش تأسیس کرد. لا روش؛ نام خانوادگی همسر هوفمان بود و نام این شرکت، از ترکیب این دو نام، تشکیل شده است. بخش دارویی هوفمان - لا روش با بیش از ۳۰ هزار کارمند، هسته اصلی فعالیت های این شرکت را تشکیل می دهد و نیمی از درآمد شرکت، از فروش محصولات دارویی تأمین می شود.
مؤسسین شرکت هوفمان - لا روش از همان ابتدا پایه کار را، برمبنای نوآوری و جهانی شدن، بنا نموده اند. این شرکت، دارای ۵ مرکز بزرگ پژوهشی در ایالات متحده آمریکا و اروپا است.
شرکت هوفمان - لا روش، در طول دوران حیات خود، به عنوان یکی از بزرگترین شرکت های داروسازی جهان، داروهای بسیاری تولید و ارائه نموده است. به عنوان نمونه؛ می توان به داروی درمان بیماری ایدز اشاره کرد. این شرکت همچنین دارویی به نام «ریمیفون» تولید کرده، که به علت اثرات مثبت در درمان سل، به «داروی اعجاب انگیز» معروف شده است. دو داروی بسیار معروف دیگر هوفمان - لا روش که به ترتیب در دهه های ۱۹۴۰ و ۱۹۵۰ عرضه شدند، والیوم و لیبریوم هستند.
شهرت این شرکت در اواسط دهه ۱۹۷۰ به شدت صدمه خورد. دلیل آن، نشت یک ماده شیمیایی سمی، به نام تی سی دی دی از یک کارخانه وابسته به هوفمان - لا روش در شهرک کوچکی در ایتالیا و مسمومیت هفتصد نفر از اهالی محلی بود. شرکت هوفمان - لا روش در سال ۱۹۸۰ پس از تشخیص قطعی ۱۳۶ مورد ابتلا به بیماری پوستی در افراد مسموم شده، محکوم به پرداخت ۱۱۴ میلیون دلار، غرامت به افراد آسیب دیده شد. در سال ۱۹۹۹ نیز دیوان عالی ایالات متحده آمریکا شرکت هوفمان - لا روش را، همراه با سایر تولیدکننده های ویتامین به علت تبانی جهت حفظ قیمت در سطح بالا برای مدت ۹ سال محکوم و ملزم به پرداخت ۵۰۰ میلیون دلار جریمه کرد.
عکس هوفمان لا روشعکس هوفمان لا روشعکس هوفمان لا روشعکس هوفمان لا روش
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس