هنر تحریم ها

پیشنهاد کاربران

هنر تحریم ها: نگاهی از درون میدان ( به انگلیسی: The Art of Sanctions: A View from the Field ) کتابی است به نوشته ریچارد نفیو که در سال ۲۰۱۷ منتشر شده است. این کتاب، نقش تحریم ها را به عنوان یک ابزار سیاست خارجی مورد بحث قرار می دهد. نفیو در مورد اهداف به تحریم ها بر پایه دو عامل مهم بحث می کند: درد و استقامت. زمانی که تحریم ها حداکثر اثربخشی را در اعمال درد علیه یک هدف به دست آوردند، ممکن است عزم مهمی از طرف هدف برای مقاومت، تحمل یا غلبه بر این درد داشته باشند. نویسنده بر این باور است که حداکثر اثربخشی تحریم ها توانسته برجام را به ارمغان بیاورد.
...
[مشاهده متن کامل]

ریچارد نفیو از ۱ فوریه ۲۰۱۵، استاد معین و پژوهشگر ارشد و مدیر برنامه در مرکز سیاست جهانی انرژی دانشگاه کلمبیا است. او همچنین به عنوان کارشناس ارشد تحریم های اقتصادی برای تیم مذاکره کننده آمریکا با ایران بین اوت ۲۰۱۳ تا دسامبر ۲۰۱۴ خدمت می کرد. این کتاب از زمان انتشار به عنوان یک راهنما در میان سیاستمداران سطح بالای ایالات متحده مورد استفاده قرار گرفته است. این کتاب در اواسط سال ۲۰۱۸ در ایران توسط مرکز پژوهش های مجلس به فارسی ترجمه شد.
دولت ها، سازمان های بین المللی و ملت ها به طور فزاینده ای به تحریم ها به عنوان یک ابزار سیاست خارجی روی می آورند. اگر تحریم ها بدون استراتژی مشخص استفاده شوند، کارایی خود را از دست خواهند داد و رفتار نهاد هدف را تغییر می دهند. کتاب هنر تحریم ها مجموعه ای از اقدامات را ارائه می دهد که می تواند کارایی تحریم ها را بهبود بخشد، مانند چارچوبی برای برنامه ریزی و اعمال تحریم ها.
ریچارد نفیو تحریم را ابزاری استراتژیک در سیاست خارجی آمریکا معرفی می کند و آن را هنری توصیف می کند که اثربخشی آن به خلاقیت تصمیم گیرندگان و دستکاری آنها در استفاده از ابزارهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی بستگی دارد. او می گوید که باید صادرات بسیاری از کالاهای اساسی و مهم به کشور هدف را ممنوع کرد ولی اجازه واردات کالاهای لوکس را داد تا «به احساسات اجتماعی کشور هدف ضربه زد». به عنوان مثال، افزایش قیمت مرغ در ایران، کالایی که تحریم نشده، فشار تحریم ها را در بین ایرانیان افزایش داد یا صادرات برخی کالاها به ایران، ذخایر ارزی ایران را تخلیه کرد.

هنر تحریم ها
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/هنر_تحریم‌ها

بپرس