هلیم بادنجان غذایی است ایرانی و از غذاهای سنتی کرمان، شیراز و اصفهان که با استفاده از بادنجان و گوشت ( یا مرغ ) پخته شده و با کشک و نان خورده می شود.
ابتدا گوشت را با پیاز سرخ کرده و می پزیم و بادنجان ها را هم سرخ می کنیم. سپس این دو را با برنج پخته می کوبیم تا کاملاً له شوند. کمی نمک اضافه می کنیم و می گذاریم تا با دو لیوان آب آنقدر پخته شود تا کاملاً بدون آب شود و بادنجان ها را له می کنیم تا کشدار شود؛ و در انتها کشک را اضافه می کنیم. در نهایت غذا را از روی آتش برمی داریم. غذا با تزیینی از نعناع داغ، پیاز داغ و گردو سرو می شود.
... [مشاهده متن کامل]
ابتدا گوشت را با پیاز سرخ کرده و می پزیم و بادنجان ها را هم سرخ می کنیم. سپس این دو را با برنج پخته می کوبیم تا کاملاً له شوند. کمی نمک اضافه می کنیم و می گذاریم تا با دو لیوان آب آنقدر پخته شود تا کاملاً بدون آب شود و بادنجان ها را له می کنیم تا کشدار شود؛ و در انتها کشک را اضافه می کنیم. در نهایت غذا را از روی آتش برمی داریم. غذا با تزیینی از نعناع داغ، پیاز داغ و گردو سرو می شود.
... [مشاهده متن کامل]