هِل و گُلاب
هِل و گُلاب
از اقلام مهم برخی از شیرینی های ایرانی. دانه های هل را پوست نکنده می کوبند و در مقدار کمی آب می جوشانند و شیرۀ به دست آمده را از صافی می گذرانند و آن گاه به مقدار لازم اندکی گلاب به آن می افزایند. مسقطی ازجمله شیرینی هایی است که در آن افزودن اندکی هل و گلاب ضروری است.
هِل و گُلاب
از اقلام مهم برخی از شیرینی های ایرانی. دانه های هل را پوست نکنده می کوبند و در مقدار کمی آب می جوشانند و شیرۀ به دست آمده را از صافی می گذرانند و آن گاه به مقدار لازم اندکی گلاب به آن می افزایند. مسقطی ازجمله شیرینی هایی است که در آن افزودن اندکی هل و گلاب ضروری است.
wikijoo: هل_و_گلاب