هفت گونه

پیشنهاد کاربران

هفت گونه ( عبری: שבעת המינים , Shiv'at Haminim ) هفت محصول کشاورزی است - دو غلات و پنج میوه - که در کتاب مقدس عبری به عنوان محصولات ویژه سرزمین اسرائیل ذکر شده است.
هفت گونه ذکر شده عبارتند از گندم ، جو ، انگور ، انجیر ، انار ، زیتون ( روغن ) و خرما ( عسل ) ( Deuteronomy 8:8 ) . اولین میوه های آنها تنها پیشکش قابل قبول در معبد بود.
...
[مشاهده متن کامل]

هفت گونه نقش مهمی در غذای بنی اسرائیل ( بعدها: یهودیان ) در سرزمین اسرائیل و سنت های دینی یهودیت داشته اند .
بسیاری از ارجاعاها به این غذاهای اساسی را می توان در کتاب مقدس یافت. میشنا بیان می کند که تنها اولین میوه های هفت گونه را می توان به عنوان پیشکش به معبد اورشلیم آورد. مزارع گندم، تاکستان ها و باغ های زیتون هنوز هم یکی از ویژگی های برجسته مناظر امروز اسرائیل هستند. انجیر، زیتون، انار و خرما از ترکیبات رایج در غذاهای اسرائیلی هستند.
بنی اسرائیل باستان هم گندم و هم جو کشت می کردند. این دو غله برای اولین بار در فهرست کتاب مقدس هفت گونه سرزمین اسرائیل ذکر شده اند و اهمیت آنها به عنوان غذا در غذاهای باستانی اسرائیل در جشن برداشت جو در جشن شاوووت و درو گندم در جشن برداشت گندم در روز قدیم دیده می شود. جشنواره سوکوت
غلات مقاومی که دارای موهای درشتی از گوش است. به طور گسترده ای کشت می شود، عمدتاً برای استفاده در آبجوسازی و خوراک دام.
انگور عمدتاً برای تولید شراب مورد استفاده قرار می گرفت، اگرچه آن را به صورت تازه و خشک نیز مصرف می کردند.
انجیر در سرتاسر سرزمین اسرائیل کشت می شد و انجیر تازه یا خشک بخشی از رژیم غذایی روزانه بود. روش معمول تهیه انجیر خشک این بود که آنها را خرد کرده و به شکل کیک فشار دهید. انجیر اغلب در کتاب مقدس ذکر شده است ( به عنوان مثال، ساموئل اول 25:18، ساموئل اول 30:12 و کرونیکلز 12:41 )
انار را معمولاً تازه مصرف می کردند، اگرچه گاهی اوقات از آن برای تهیه آب میوه یا شراب استفاده می شد، یا برای استفاده در زمانی که میوه های تازه خارج از فصل بود، آن را در آفتاب خشک می کردند. آنها احتمالاً نقشی جزئی در غذاهای اسرائیلی ایفا می کردند، اما از نظر نمادین مهم بودند، به عنوان زینت هایی بر روی لبه ردای کاهن اعظم و ستون های معبد ، و نقش برجسته روی سکه.

هفت گونههفت گونه
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/هفت_گونه

بپرس