هات داگ میشیگان

دانشنامه عمومی

هات داگ میشیگان، رد هات میشیگان، [ ۱] یا به زبان ساده «میشیگان»، یک هات داگ بخارپز تمام گوشت گاو روی یک نان بخارپز شده با سس گوشتی است که به طور کلی به عنوان «سس میشیگان» شناخته می شود، و یک غذای مخصوص در اطراف پلاتس بورگ، نیویورک است. [ ۲] [ ۱]
در مورد منشأ هات داگ میشیگان اتفاق نظر وجود ندارد، [ ۲] [ ۳] که طبق برخی منابع از آن درآمد زایی نمی کردند. [ ۲] [ ۴] اولا و گارث اوتیس که اولین غرفه میشیگان را در پلاتس بورگ نیویورک در سال ۱۹۲۷ افتتاح کردند، اصالتاً اهل میشیگان بودند. [ ۲] [ ۵]
به گفته گوردی لیتل، ستون نویس پرس - جمهوری خواه، یک آگهی روزنامه برای میشیگان های اوتیس در سال ۱۹۲۷ منتشر شد. [ ۳] لیتل میشیگان را «یک مؤسسه فرهنگی» می نامد. [ ۶]
به گفته Serious Eats، دستور تهیه سس ممکن است در میشیگان باشد، اما «شباهت کمی به سس هات داگ جزیره کانی، بدون فراورده های فرعی و تقریباً طعم یونانی دارد، اگرچه بافت آن شبیه سس فلینت است. »[ ۷]
سس ها متنوع هستند. برخی از آنها می توانند بر پایه گوجه فرنگی باشند و ممکن است حاوی سرکه، شکر قهوه ای و ترکیبی از ادویه جات باشند. برخی دیگر حاوی گوجه فرنگی نیستند و فقط بر پایه چاشنی ها هستند. [ ۷] از همبرگر استفاده می کند و حاوی تکه های بزرگ گوشت نیست. [ ۴] [ ۳] علاوه بر سس، روی هات داگ ممکن است پیاز و خردل زرد نیز اضافه شود. [ ۷] برخلاف قیمه های سینسیناتی، هیچ پنیری به عنوان رویه هات داگ استفاده نمی شود. [ ۷] در بسیاری از موارد، مشتریان می توانند سوسیس های خود را با پیاز زیر گوشت سفارش دهند. اصطلاح برای این دستور «دفن کردن» هات داگ است. [ ۸]
عکس هات داگ میشیگان
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس