نیگیری زوشی

دانشنامه عمومی

نیگیری زوشی ( به ژاپنی: 握り寿司 nigiri - zushi ) یکی از انواع سوشی است. این نوع سوشی در اصل غذای سنتی شهر ادو یا توکیوی کنونی بوده است. در این نوع سوشی بر روی برنج سوشی یا سومشی که طول آن تقریباً به اندازهٔ یک انگشت است مواد غذایی گذاشته شده و با دست به آن شکل داده می شود. [ ۱]
عکس نیگیری زوشیعکس نیگیری زوشیعکس نیگیری زوشیعکس نیگیری زوشیعکس نیگیری زوشی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس