نوکی

لغت نامه دهخدا

نوکی. [ ن َکا ] ( ع ص ، اِ ) ج ِ اَنْوَک. رجوع به اَنْوَک شود.

فرهنگ فارسی

جمع انوک است

فرهنگستان زبان و ادب

{apical} [پزشکی-دندان پزشکی] مربوط به نوک ریشۀ دندان

دانشنامه عمومی

نوکی یا نیوکی نوعی غذای خمیری نسبتاً حجیم است که می تواند از موادی مانند آرد سمولینا، آرد معمولی گندم، تخم مرغ، پنیر، سیب زمینی، پودر نان یا مواد مشابه تهیه شود.
مانند بسیاری از غذاهای ایتالیایی تنوع قابل ملاحظه ای در دستور پخت آن با توجه به منطقه ای که پخته می شود وجود دارد.
عکس نوکی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس