نوکی
لغت نامه دهخدا
فرهنگ فارسی
فرهنگستان زبان و ادب
دانشنامه عمومی
نوکی یا نیوکی نوعی غذای خمیری نسبتاً حجیم است که می تواند از موادی مانند آرد سمولینا، آرد معمولی گندم، تخم مرغ، پنیر، سیب زمینی، پودر نان یا مواد مشابه تهیه شود.
مانند بسیاری از غذاهای ایتالیایی تنوع قابل ملاحظه ای در دستور پخت آن با توجه به منطقه ای که پخته می شود وجود دارد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفمانند بسیاری از غذاهای ایتالیایی تنوع قابل ملاحظه ای در دستور پخت آن با توجه به منطقه ای که پخته می شود وجود دارد.
wiki: نوکی
پیشنهاد کاربران
به معنی تک بودن . نوک شمشیر