نَعْناعِ فِلفِلی (peppermint)
نَعْناعِ فِلفِلی
گیاه علفی چندساله ای از تیرۀ نعناع، با نام علمی نعناع، بومی اروپا. برگ های معطر و گل های ارغوانی دارد. روغن آن را در شیرینی پزی و داروسازی به کار می برند. کشت این گیاه به علت استفادۀ آن در اسانس گیری از آغاز قرن ۱۸ در اروپا و امریکای شمالی رایج شده است. این گیاه منبع مهم اسانس نعناع است. در ۱۷۷۱، برای اولین بار در هلند از این گیاه اساس مانتول استخراج شد. اسانس انواع نعنا به فراوانی در پزشکی مصرف می شوند.
نَعْناعِ فِلفِلی
گیاه علفی چندساله ای از تیرۀ نعناع، با نام علمی نعناع، بومی اروپا. برگ های معطر و گل های ارغوانی دارد. روغن آن را در شیرینی پزی و داروسازی به کار می برند. کشت این گیاه به علت استفادۀ آن در اسانس گیری از آغاز قرن ۱۸ در اروپا و امریکای شمالی رایج شده است. این گیاه منبع مهم اسانس نعناع است. در ۱۷۷۱، برای اولین بار در هلند از این گیاه اساس مانتول استخراج شد. اسانس انواع نعنا به فراوانی در پزشکی مصرف می شوند.
wikijoo: نعناع_فلفلی