نظام سیاسی در المان

پیشنهاد کاربران

آلمان یک جمهوری پارلمانی دموکراتیک و فدرال است که در آن قدرت قانونگذاری فدرال در اختیار بوندستاگ ( مجلس فدرال آلمان ) و بوندسرات ( مجلس نمایندگانی از ایالات یا مجلس علیا ) است.
دولت فدرال آلمان از سال ۱۹۴۹ به طور عمده تحت سلطه احزاب اتحادیه دموکرات مسیحی ( CDU ) و حزب سوسیال دموکرات آلمان ( SPD ) قرار داشته است. قوه قضاییه آلمان نهادی مستقل از قوه مجریه و مقننه است، این در حالی است که معمولاً اعضای اصلی قوه مجریه نیز اعضای قوه مقننه می باشند. نظام سیاسی در قانون اساسی سال ۱۹۴۹ ( به آلمانی Grundgesetz ) تبیین شده است که با اصلاحات جزئی پس از اتحاد مجدد آلمان در سال ۱۹۹۰، قانون اساسی جمهوری فدرال آلمان باقی ماند.
...
[مشاهده متن کامل]

قانون اساسی آلمان از آزادی فردی انسان ها حمایت می کند و منشأ این آزادی ها را حقوق بشر و حقوق مدنی می داند. قدرت سیاسی در آلمان مطابق قانون اساسی بین سطوح فدرال و ایالتی و بین قوه مقننه، مجریه و قضاییه تقسیم می شود.
آلمان غربی در سال ۱۹۵۸ یکی از اعضای مؤسس جامعه اروپایی بود که در سال ۱۹۹۳ به اتحادیه اروپا تبدیل شد. آلمان بخشی از منطقه شنگن است و از سال ۱۹۹۹ عضو منطقه یورو بوده است. این کشور عضو سازمان ملل متحد، ناتو، G7، G20 و OECD است.
با انتخاب کنراد آدناور در سال ۱۹۴۹، جمهوری فدرال آلمان به مدت ۲۰ سال صدراعظمی از حزب دموکرات مسیحی داشت تا اینکه ائتلافی بین سوسیال دموکرات ها و لیبرال ها به قدرت رسیدند. سال ۱۹۸۲، هلموت کهل رهبر دموکرات مسیحی به قدرت رسید و به مدت ۱۶ سال در ائتلاف با لیبرال ها صدراعظم آلمان بود. در دوره هلموت کهل بود که دیوار برلین سقوط کرد؛ آلمان شرقی منحل شد و جمهوری دموکراتیک آلمان به جمهوری فدرال پیوست. در قلمرو سابق جمهوری دموکراتیک آلمان، پنج ایالت جدید تشکیل شدند. دو بخش شرقی و غربی برلین نیز به هم پیوستند و شهر - ایالت برلین را تشکیل دادند.
نظام سیاسی جمهوری فدرال بعد از اتحاد کم و بیش بدون تغییر باقی ماند. مقررات خاص برای قلمرو آلمان شرقی سابق از طریق معاهده اتحاد بین جمهوری فدرال و جمهوری دموکراتیک قبل از روز اتحاد در ۳ اکتبر ۱۹۹۰ اعمال شد. با این حال دو بخش شرقی و غربی آلمان که به هم پیوسته بودند، نظام حزبی متمایزی را داشتند: در غرب احزاب سبز و لیبرال عمدتاً احزاب اپوزیسیون بودند، در حالی که در شرق، حزب حاکم سوسیالیست سابق که بعد از اتحاد حزب چپ نامیده می شد، همراه با دموکرات های مسیحی و سوسیال دموکرات ها فعالیت بیشتری داشت.

نظام سیاسی در الماننظام سیاسی در الماننظام سیاسی در الماننظام سیاسی در الماننظام سیاسی در الماننظام سیاسی در المان
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/نظام_سیاسی_در_آلمان