کشاورزی از طریق انتشار گازهای گلخانه ای و با تبدیل زمین های غیرکشاورزی مانند جنگل ها به زمین های کشاورزی به تغییرات آب و هوایی و گرمایش جهانی کمک می کند. [ ۱] [ ۲] در سال ۲۰۱۹ میلادی، هیئت بین دولتی تغییر اقلیم ( IPCC ) گزارش داد که ۱۳ تا ۲۱ درصد از گازهای گلخانه ای انسانی به طور خاص از بخش کشاورزی، جنگلداری و سایر کاربری های زمین ( Agriculture, Forestry, and Other Land Uses Sector ( AFOLU ) ) ناشی شده است. [ ۳] انتشار گازهای گلخانه ای نیتروز اکسید، متان و دی اکسید کربن نیمی از گازهای گلخانه ای تولید شده توسط کل صنایع غذایی یا ۸۰ درصد از انتشارات بخش کشاورزی را تشکیل می دهد. [ ۴] دامپروری منبع اصلی انتشار گازهای گلخانه ای است. [ ۵]
ساختار غذایی کشاورزی مسئول مقدار قابل توجهی از انتشار گازهای گلخانه ای است. [ ۶] [ ۴] کشاورزی علاوه بر اینکه استفاده کننده قابل توجهی از زمین و مصرف کننده سوخت فسیلی است، مستقیماً به انتشار گازهای گلخانه ای از طریق اقداماتی مانند تولید برنج و پرورش دام کمک می کند. [ ۷] سه عامل اصلی افزایش گازهای گلخانه ای مشاهده شده در ۲۵۰ سال گذشته سوخت های فسیلی، کاربری زمین و کشاورزی بوده است. [ ۸] دستگاه گوارش حیوانات مزرعه را می توان به دو دسته تقسیم کرد: حیوانات تک معده ای و حیوانات نشخوارکننده. گاوهای نشخوارکننده پرورش داده شده برای گوشت گاو و لبنیات رتبه بالایی در انتشار گازهای گلخانه ای دارند. تک معدها، یا خوک و غذاهای مربوط به طیور، گازهای گلخانه ای کمتری دارند. مصرف غذایی انواع حیوانات تک معده ممکن است انتشار گاز گلخانه ای کمتری برای زمین داشته باشند. حیوانات تک معده دارای راندمان تبدیل غذایی بالاتری هستند و همچنین متان زیادی تولید نمی کنند. [ ۴]
استراتژی های زیادی وجود دارد که می توان برای کمک به کاهش اثرات و تولید بیشتر گازهای گلخانه ای استفاده کرد. به این استراتژی ها کشاورزی هوشمند آب و هوایی ( به انگلیسی: climate - smart agriculture ) نیز گفته می شود. برخی از این استراتژی ها شامل بهره وری بالاتر در دامپروری است که شامل مدیریت و همچنین استفاده از فناوری می شود. فرایند مؤثرتر مدیریت کود؛ وابستگی کمتر به سوخت های فسیلی و منابع تجدید ناپذیر؛ تغییر در مدت زمان خوردن و آشامیدن حیوانات، تغییرات در زمان و مکان غذاخوری، و کاهش در تولید و مصرف غذاهای حیوانی. [ ۴] [ ۹] [ ۱۰] [ ۱۱] مجموعه ای از سیاست ها ممکن است انتشار گازهای گلخانه ای از بخش کشاورزی را برای یک سیستم غذایی پایدار کاهش دهد. [ ۱۲] [ ۱۳]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفساختار غذایی کشاورزی مسئول مقدار قابل توجهی از انتشار گازهای گلخانه ای است. [ ۶] [ ۴] کشاورزی علاوه بر اینکه استفاده کننده قابل توجهی از زمین و مصرف کننده سوخت فسیلی است، مستقیماً به انتشار گازهای گلخانه ای از طریق اقداماتی مانند تولید برنج و پرورش دام کمک می کند. [ ۷] سه عامل اصلی افزایش گازهای گلخانه ای مشاهده شده در ۲۵۰ سال گذشته سوخت های فسیلی، کاربری زمین و کشاورزی بوده است. [ ۸] دستگاه گوارش حیوانات مزرعه را می توان به دو دسته تقسیم کرد: حیوانات تک معده ای و حیوانات نشخوارکننده. گاوهای نشخوارکننده پرورش داده شده برای گوشت گاو و لبنیات رتبه بالایی در انتشار گازهای گلخانه ای دارند. تک معدها، یا خوک و غذاهای مربوط به طیور، گازهای گلخانه ای کمتری دارند. مصرف غذایی انواع حیوانات تک معده ممکن است انتشار گاز گلخانه ای کمتری برای زمین داشته باشند. حیوانات تک معده دارای راندمان تبدیل غذایی بالاتری هستند و همچنین متان زیادی تولید نمی کنند. [ ۴]
استراتژی های زیادی وجود دارد که می توان برای کمک به کاهش اثرات و تولید بیشتر گازهای گلخانه ای استفاده کرد. به این استراتژی ها کشاورزی هوشمند آب و هوایی ( به انگلیسی: climate - smart agriculture ) نیز گفته می شود. برخی از این استراتژی ها شامل بهره وری بالاتر در دامپروری است که شامل مدیریت و همچنین استفاده از فناوری می شود. فرایند مؤثرتر مدیریت کود؛ وابستگی کمتر به سوخت های فسیلی و منابع تجدید ناپذیر؛ تغییر در مدت زمان خوردن و آشامیدن حیوانات، تغییرات در زمان و مکان غذاخوری، و کاهش در تولید و مصرف غذاهای حیوانی. [ ۴] [ ۹] [ ۱۰] [ ۱۱] مجموعه ای از سیاست ها ممکن است انتشار گازهای گلخانه ای از بخش کشاورزی را برای یک سیستم غذایی پایدار کاهش دهد. [ ۱۲] [ ۱۳]