نِری کیری ( به ژاپنی: 練り切り Nerikiri ) ، یک نوع واگاشی یا شیرینی ژاپنی است. مواد این نوع شیرینی شکر، شیروآن یا پوره لوبیای سفید، یم کوهی ژاپنی ( یاما نو ایمو 山の芋 ) ، میجین کو ( 微塵粉 یک نوع پودر برنج چسبناک ) هستند. معمولاً با افزودن رنگ های خوراکی نمادهای چهار فصل سال یا طبیعت به طرز ظریفی با شکل ظاهری این شیرینی به نمایش در می آید و در مراسم چای و جشن ها به کار برده می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: نری کیری