ناگت مرغ

دانشنامه عمومی

ناگت مرغ یا لقمه مرغ[ ۱] یک محصول فراوری شده از گوشت مرغ است که برای تهیه اش سینه مرغ را چرخ کرده، در آرد سوخاری یا خمیرابه می غلتانند و سپس در روغن سرخ کرده یا تنوری می کنند. رستوران ها معمولاً برای ناگت های خود را در روغن های گیاهی مانند روغن نارگیل سرخ می کنند.
ناگت مرغ در دههٔ ۱۹۵۰ توسط رابرت سی. بیکر، یک دانشمند غذا و استاد دانشگاه کرنل، اختراع شد که آن را بدون حق اختراع و به عنوان یک کار پژوهشی در اختیار عموم قرار داد. [ ۲] ابداع دکتر بیکر این اجازه را می داد تا ناگت های مرغ را به هر شکلی درآورد. شرکت تایسون فودز دستور پخت مک ناگت مرغ را در سال ۱۹۷۹ برای مک دونالدز ایجاد کرد و از ۱۹۸۰ فروش آن آغاز شد.
رکورد بزرگترین ناگت مرغ جهان مربوط به ناگتی با طول و عرض ۰٫۹۹ و ۰٫۶۱ متر و وزن ۲۳٬۲ کیلوگرم می باشد که توسط رستوران های زنجیره ای ایمپایر کوشر طبخ شد. از این ناگت در ۲۹ اکتبر ۲۰۱۳ در شعبه ای در سیکوکس، نیوجرسی پرده برداری شد. [ ۳]
عکس ناگت مرغ
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس