نان هورامی نوعی نان است که در مناطق مختلف کردستان هورامانات پخته می شود. این نان از نان لواش خیلی نازک تر است به طوری که پشت آن را می توان دید[ ۱] شکل این نان معمولاً دایره ای است و اندازهٔ آن تقریباً دو برابر نان لواش است. طعم نان هورامی با نان لواش متفاوت بوده و مزه ای نسبتاً شور دارد. این نان مانند نان لواش همراه با غذاهای مختلف مصرف می شود. در کردستان این نان به صورت سنتی درست می شود و خمیر آن را تا حد ممکن نازک می کنند و روی ساج می گذارند. [ ۲] [ ۳]
اگرچه نان هورامی از نان لواش خیلی نازک تر است و در تولید آن از خمیر کمتری نسبت به نان لواش استفاده می شود، اما چون مهارت و تبحر بیشتری برای تولید آن لازم است نسبت به نان لواش قیمت بالاتری دارد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاگرچه نان هورامی از نان لواش خیلی نازک تر است و در تولید آن از خمیر کمتری نسبت به نان لواش استفاده می شود، اما چون مهارت و تبحر بیشتری برای تولید آن لازم است نسبت به نان لواش قیمت بالاتری دارد.
wiki: نان کردی