نان پولمن

دانشنامه عمومی

نان پولمن که گاهی به آن " نان ساندویچ " یا "نان تابه ای" نیز می گویند، یک نان مستطیلی شکل از نان سفید است که در یک تابه باریک و بلند در دار پخته می شود. اصطلاح فرانسوی این سبک نان، pain de mie یا کمتر رایج، pain anglais است. [ ۱]
نان سازان اروپایی در اوایل قرن هجدهم شروع به استفاده از تابه های با در مربع برای به حداقل رساندن پوسته کردند. جورج پولمن، پیشگام خدمات راه آهن، نان را برای استفاده در واگن های پولمن خود به دلایل کارایی انتخاب کرد. [ ۲] سه نان پولمن همان فضای دو نان استاندارد با سر گرد را اشغال می کردند، بنابراین استفاده از فضا را در آشپزخانه کوچک پولمن به حداکثر رساند.
عکس نان پولمن
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس