نان پاراتا ( انگلیسی: Paratha ) یک نان تخت محلی در جنوب آسیا است، اولین مرجعی که از آن نام به میان آورده است به یک متن سانسکریت در اوایل دورهٔ قرون وسطی از ایالت کرناتکه کشور هند بر می گردد؛[ ۱] این نان در سراسر کشورهای هند، سری لانکا، پاکستان، نپال، بنگلادش، مالدیو، افغانستان، میانمار، مالزی، سنگاپور، تایلند، موریس، فیجی، گویان، سورینام و ترینیداد و توباگو، که گندم قوت غالب می باشد، رایج است. واژه پاراتا ( Paratha ) یک واژه آمیخته شده از دو واژه پارات ( parat ) و آتا ( atta ) است که به صورت تحت اللفظی به معنی لایه های خمیر پخته شده، می باشد. [ ۳]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: نان پاراتا